1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bomba kadro… Şevval Sam ve Caner Cindoruk “Yan Oda”da buluştu

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği “Yan Oda” dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Bomba kadro… Şevval Sam ve Caner Cindoruk “Yan Oda”da buluştu

“Yan Oda” merakla beklenen yeni dizilerin başında geliyor. Star TV için OGM Pictures’ın çekeceği diziyi ödüllü isim Çağrı Vila Lostuvalı yönetecek. Başarılı yazar Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı “Yan Oda”nın Cevale’si değerli oyuncu Melek Baykal, Taylan’ı ise Oktay Çubuk olmuştu. Şimdi de iki başrol oyuncusu belli oldu.

Ünlü bir TV sunucusu olan Verda’nın programına konuk olan iş insanı Fikret’le evlenmesi ve ardından her iki tarafın ailesi için başlayan yeni hayatın renkli hikâyesini konu alan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide “Verda”yı Şevval Sam canlandıracak. Dizide Verda’nın yaptığı sürpriz evlilikle magazin gündemine bomba gibi düştüğü partneri Fikret’i ise Caner Cindoruk canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eski eşinden İsmail Hacıoğlu’na duygusal doğum günü mesajı: Seni daima seveceğim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir