1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman”ın yapımcısından "Binbir Gece Masalları" dizisi geliyor  

İmza attığı “Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman” gibi dönem dizileri fenomen olan Bozdağ Film’in kurucusu Mehmet Bozdağ, yine çok iddialı bir dönem dizisi için hazırlık yapıyor. 

“Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman”ın yapımcısından “Binbir Gece Masalları” dizisi geliyor   

“Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman” gibi tüm dünyada büyük ses getiren projelerin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ’ın merakla beklenen yeni projesiyle ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. atv’de beş sezondur çarşamba akşamlarına damgasını vuran “Kuruluş Osman” dizisi 105’ten fazla ülkeye satılan yapımcı, şimdiye kadar yapılmış en büyük prodüksiyonlu projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Dönem işlerindeki başarısıyla tanınan Mehmet Bozdağ şimdi de Binbir Gece Masalları’nı farklı ve etkileyici bir dille anlatmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin’in kaleme aldığı projenin hangi kanalda yayınlanacağı ve hangi oyuncuların rol alacağı da büyük merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Melis Sezen “Mediha” rolü için imaj değiştirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir