1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dilan Çiçek Deniz Cannes’da göz kamaştırdı

Dilan Çiçek Deniz dün sabah gittiği Cannes’da Richard Gere, Uma Thurman ve Jacob Elordi’nin başrollerinde yer aldığı “Oh, Canada” filminin party’sine katıldı.

Dilan Çiçek Deniz Cannes’da göz kamaştırdı

Dilan Çiçek Deniz 77. Cannes Film Festivali’ni renklendiren oyuncularımız arasında yer aldı. Güzel oyuncu dün akşam ayağının tozuyla Richard Gere, Uma Thurman ve Jacob Elordi’yi buluşturan “Oh, Canada” filminin galasına katıldı. Dilan Çiçek Deniz güzelliği ve şıklığıyla göz kamaştırdı.

Dilan Çiçek Deniz “Horizon; American Saga” filminin başrol oyuncusu Kevin Costner ile bir araya gelip öğlen saatlerinde röportaj yapacak. Ayrıca filmin Türkiye yayın haklarını alan Pinema Film’in davetlisi olarak Kevin Costner, Sienna Miller ile Sam Worthington başta olmak üzere filmin tüm oyuncularının yer alacağı ve çok az davetlinin katılacağı özel akşam yemeğine katılacak. Filmin galası ise pazar akşamı yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir