1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Didem Balçın "Küçük Anne" dizisinde

Başarılı oyuncu Didem Balçın'ın yeni dizi projesi merakla bekleniyordu.

Didem Balçın “Küçük Anne” dizisinde

Didem Balçın uzun süre reyting rekortmeni dönem dizilerinde rol almış, önce 5 yıl süren “Diriliş Ertuğrul”, ardından “Kuruluş Osman” dizilerinde Selcan Hatun‘u canlandırmıştı. Aynı zamanda 2017’de Ataşehir’de açılan çok amaçlı sahne ve gösteri sanatları merkezi DasDas’ın da ortakları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok önemli sanat eserinin halkla buluşmasına katkı sağlayan başarılı oyuncu ekrana iddialı bir diziyle dönüyor.

Didem Balçın, duayen yapımcı Fatih Aksoy‘un yeni dizisi “Küçük Anne”yle el sıkıştı. Hazırlıkları süren dizi annesi Seher, okuduğu lisede hizmetli olan 16 yaşındaki İnci’nin doğum sahnesiyle başlıyor. Didem Balçın şimdiden merak uyandıran dizide “Aylin” rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Arduç soluğu sporda aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir