1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Devrim Yakut "Camdaki Kız"ın veda yemeğine neden katılmadı?

Dün "Camdaki Nişantaşı'ndaki Madera İstanbul adlı mekanda "Camdaki Kız" dizisinin final yemeği vardı.

Devrim Yakut “Camdaki Kız”ın veda yemeğine neden katılmadı?

Camdaki Kız” dizisi 82. bölümde 3 sezon süren ekran ömrünü tamamlıyor. Dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından OGM Pictures ekibe bir veda yemeği düzenledi. Madera İstanbul adlı mekanda düzenlenen yemeğe dizinin eski oyuncuları Nur Sürer, Hande Ataizi ve Cemal Hünal da katıldı. Yemekte gözler Koroğlu ailesinin bel kemiği Gülcihan’a hayat veren değerli oyuncu Devrim Yakut’u aradı.

Devrim Yakut‘un aynı saatlerde “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinin provalarında olduğu öğrenildi. Dizide eşi Alper Kut’la beraber kamera karşısına geçecek olan Yakut’un tüm gün provalarda olduğu öğrenildi. blutv‘de yayınlanan Ortaks Yapım imzalı dizinin yeni sezon çekimleri 2 Haziran’da başlayacak. Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünü oynadığı dizinin yeni bölümlerinde Berkan Şal, İnanç Konukçu gibi kemik kadronun yanı sıra ekibe güçlü oyunculuğuyla renk katan Özge Yağız ve Burak Dakak da yer alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Gül ve Diken”de Nilsu Berfin Aktaş’ın partneri kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir