1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ne Gemiler Yaktım" dizisinde Devrim Özkan’ın partneri belli oldu

Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin ekim ayında sete çıkması bekleniyor.

“Ne Gemiler Yaktım” dizisinde Devrim Özkan’ın partneri belli oldu

“Ne Gemiler Yaktım” dizisinin hazırlığı tüm hızıyla sürüyor. Yasemin ve Fidan adlı çocuklu iki kadının yollarının kesişmesiyle başlayan dizi Banu Kiremitçi Bozkurt’un nefes kesen senaryosuyla seyirciyi ekran başına toplayacak. Deniz Baysal (Yasemin) ve Devrim Özkan’ın (Fidan) başrolünü oynayacağı dizide Toprak rolünü Erkan Kolçak Köstendil canlandırırken Fidan’ın eşi Rutkay’ı ise başarılı oyuncu Berk Hakman oynayacak.

Çok etkili ve güçlü bir oyunculuk isteyen Rutkay psikopatlığı kadar karizmasıyla da seyirciyi etkisi altına alacak özelliklere sahip… Dizide Rutkay’ın tekerlekli sandalyede olan annesi Neriman’ı Çiğdem Selışık Onat canlandıracak. Ekim ayında sete çıkacak olan dizinin kasımda yayında olması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bihter’in yeni Beşir’i Lorin Merhart “Zaferin Rengi” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir