1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ne Gemiler Yaktım'da Devrim Özkan'ın kızına kim hayat verecek?

Fidan (Devrim Özkan) ve Yasemin'in (Deniz Baysal) birbirine tutunma hikâyesini etkili bir dille ele alan "Ne Gemiler Yaktım" dizisi Show TV'de seyirciyle buluşacak.

Ne Gemiler Yaktım’da Devrim Özkan’ın kızına kim hayat verecek?

Devrim Özkan ile Deniz Baysal‘ın başrollerini paylaşacağı “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa bu çarşamba sete çıkması planlanıyor. Altan Dönmez‘in yöneteceği, Banu Kiremitçi Bozkurt‘un yazdığı dizide 2 çocuklu kadının birbirlerine tutunarak yaşam mücadelesi verme hikayesi anlatılıyor. Hizmetçi olarak girdiği evin oğlu Rutkay’la (Berk Hakman) evlenen ve yaşadığı baskı üzerine kızı Zeynep’le kaçan Fidan’a hayat veren Devrim Özkan kızını canlandıran minik Melisa Duru Ünal‘la provalarda bir araya geldi.

Olayların Fidan (Devrim Özkan) ve Yasemin (Deniz Baysal) karakterleri üzerinden ilerleyeceği dizide Erkan Kolçak Köstendil polis “Toprak”a, Çiğdem Selışık Onat “Neriman”, Macit Koper‘in “Tevfik” rolüne hayat vereceği dizide Nazmi Kırık da “İhsan”a hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kirli Sepeti dizisinde Yasak Elma efsanesine gönderme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir