1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Devrim Özkan 4 yıl boyunca Ay Yapım'ın yüzü olacak

"Gelsin Hayat Bildiği" dizisi biter bitmez çok sayıda diziden teklif alan Devrim Özkan, Ay Yapım'la anlaşma imzalamıştı.

Devrim Özkan 4 yıl boyunca Ay Yapım’ın yüzü olacak

Devrim Özkan geçen yaz Ay Yapım‘la anlaşmış ve kendisine önerilen diziler arasından “Ne Gemiler Yaktım”ı seçmişti. Hem çarpıcı güzelliği, hem de yeteneğiyle adından söz ettiren Özkan’ın Ay Yapım’la 4 yıllık anlaşma yaptığı öğrenildi. Başarılı oyuncu şu günlerde yeni dizi heyecanı yaşıyor. Henüz yönetmeni belli olmayan dizinin çekimleri ekim ayında başlayacak.

.

Devrim Özkan yolları kesişen farklı hayatlardan gelen 2 güçlü kadının ayakta kalma savaşını çok etkileyici bir hikayeyle anlatan dizide “Fidan” rolüne hayat verecek. Özkan yeni karakteri için imaj hazırlıklarına başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Duygu Sarışın FOX’un “Kızıl Goncalar” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir