1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Deniz Baysal’ın yeni dizisi belli oldu

Üç sezon boyunca Teşkilat dizisinde başrol oynayan Deniz Baysal’a ayrılık kararının ardından teklif üzerine teklif yağmıştı.

Deniz Baysal’ın yeni dizisi belli oldu

Deniz Baysal yeni sezon öncesi 3 sezon boyunca muhteşem bir performans sergilediği “Teşkilat” dizisinden ayrılmış ve bu gelişmenin ardından güzel oyuncunun yeni adresi merak konusuydu. Yakın zamanda BMW’nin de marka yüzü olan Baysal gelen çok sayıda teklif üzerine kararını verdi ve Ay Yapım’la anlaştı.

Başarılı oyuncu “Üvey Hayat” kod adlı ismi “Ne Gemiler Yaktım” olarak değiştirilen dizide başrol oynayacak. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı dizide Deniz Baysal “Rengin” adlo bir kız çocuğu annesi olan “Yasemin” karakterine hayat verecek. Henüz yönetmeni belli olmayan dizi Show TV’de seyirciyle buluşacak. İki kadının sarsıcı hikâyesini konu alan “Ne Gemiler Yaktım”da Fidan rolüne ise Devrim Özkan hayat verecek. Dizide Sezen Aksu şarkılarına yer verilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nazan Kesal’lı “Aşka Düşman”ın yeni yıldızı kim oldu?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir