1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir'den peş peşe 2 dizi haberi birden

Demet Özdemir peş peşe iki dizi haberi birden verdi.

Demet Özdemir’den peş peşe 2 dizi haberi birden

Demet Özdemir eşi Oğuzhan Koç’la dün gece Kuruçeşme’de bir mekanda yemek yedi. Başarılı oyuncu, Engin Akyürek’le başrolünü paylaşacağı “Adım Farah” dizisiyle ilgili “Çok yakın zamanda sete çıkacağız. Her şey çok hızlı bir şekilde gelişti. Onun dışında bir ipucu vermeyeyim, çok heyecanlıyım. Değişik bir şey yapmaya gayret ediyoruz. Bakalım inşallah seyirci de memnun olur” dedi.

Demet Özdemir “Dünya İle Benim Aramda” dizisinin de 2. sezon onayının çıktığını açıkladı ve “Biz bugün bir araya geldik. 2. sezon haberi legal bir şekilde duyuruldu. Onu da şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Tam gününde bizi yakaladınız. 2 sezona başlayacağız. Haziran ayında düşünüyoruz sete çıkmayı… Hiç Ara vermeyeceğim sete… Önce Adım Farah, hemen peşinden Dünyayla Benim Aramda’yı çekeceğiz” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Vizyona girmesi engellenen Neşet Ertaş filmiyle ilgili yapımcısından açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir