1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir'den Engin Akyürek açıklaması

Demet Özdemir "Benim Adım Farah" dizisiyle ilgili ilk kez konuştu.

Demet Özdemir’den Engin Akyürek açıklaması

Demet Özdemir, Aslı Enver’in hamileliği nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığı “Benim Adım Farah” dizisi için teklif almış, Özdemir’in balon hastası olan oğlunu yaşatmak için mücadele veren Farah rolü kabul ederse Engin Akyürek’le başrolü paylaşacağı gündeme gelmişti. Dün akşam yakın arkadaşı Fatma Toptaş’ın doğum gününü kutlayan Özdemir, konu hakkında ilk kez konuştu.

“Engin Akyürek’le yeni diziye mi başlıyorsunuz?” sorusuna Özdemir “Çok isterim net bir şey söyleyeyim. Hiçbir zaman da yaptığım şeyleri ve görüşmelerimi hiç saklamadım. Şu anda görüşülüyor ama bir şeye karar verilir. Hangi iş olursa olsun. Şu anda spesifik bir şey de söylemeyeyim. İmza atılma aşamasına geldiğinde ben her şeyi güzel bir şekilde dile getirebileceğim. O özgürlükte olacağım.  O yüzden şu anda görüşülüyor diyeyim” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını dizisi kendi rekorunu kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir