1. Anasayfa
  2. Dizi

Demet Özdemir dergi yöneticisi İlkin, Buğra Gülsoy oyuncu Tolga

Demet Özdemir dergi yöneticisi İlkin, Buğra Gülsoy oyuncu Tolga

14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus’ın MF Yapım imzalı dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri tüm hızıyla sürüyor devam ediyor. Hülya Gezer’in yönettiği, Pınar Bulut’un ise yazdığı dizide Demet Özdemir “İlkin” adlı bir dergi yöneticisine hayat veriyor, Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi Tolga’yı oynuyor.

Dizide her şey İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu oyunla başlıyor. Haftanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde ekibe İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir