1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar’lı “Afife” oyununa 3 flaş oyuncu

11 Haziran’da sezon finali yapması planlanan “Bahar” dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar sonbaharda çok özel bir oyunla tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Demet Evgar’lı “Afife” oyununa 3 flaş oyuncu

Annelik molası verdiği mesleğine bomba bir dönüş yapan Demet Evgar, başrolünü oynadığı MF Yapım imzalı “Bahar” dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu hafta bölümü yetişmediği için tekrarı yayınlanan dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 11 Haziran’da sezon tatiline çıkması planlanıyor. Demet Evgar bu arada boş durmayacak ve tiyatro sezonunun en iddialı yeni projes olan “Afife” oyununun provalarına başlayacak.

Türkiye tiyatrosunun sembolü olan Afife Jale’nin hayatını sahneye taşıyacak olan oyunun kadrosuna 3 flaş isim katıldı.  Zorlu PSM’de sahnelecek ve Serdar Biliş’in yöneteceği oyun için değerli tiyatrocu Tilbe Saran, Necip Memili ve Ayta Sözeri’yle anlaşıldı. Hazırlıkları tüm hızıyla süren oyun şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mavi Mağara’yı bitiren Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir