1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar’dan ses getirecek dev bir proje daha geliyor

Küllerinden doğup kendisini yeniden inşa eden bir kadına hayat verdiği “Bahar” dizisiyle her salı reytingleri alt üst eden Demet Evgar, şimdi de Türk tiyatrosunun efsane kahramanı “Afife Jale”yi canlandırmaya hazırlanıyor.

Demet Evgar’dan ses getirecek dev bir proje daha geliyor

Ülkemizin en iyi oyuncularından Demet Evgar kızı Mavi’yi dünyaya getirmek için ara verdiği oyunculuğa muhteşem bir dönüş yapmış ve başrolünü oynadığı Show TV’nin “Bahar” dizisiyle reyting rekoru kırmıştı. Ünlü oyuncu şimdi yine çok ses getirecek bir projeye daha hazırlanıyor.

Demet Evgar, eylül sezonu için Türkiye tiyatrosunun sembolü Afife Jale’nin hayatı ile Zorlu PSM sahnesinde olacak. Serdar Biliş’in yöneteceği oyunun proje tasarımı da Evgar ile birlikte Biliş’e ait… Hazırlıkları tüm hızıyla süren oyunda Evgar’a eşlik edecek oyuncularla ilgili oyuncu görüşmeler de devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
MedYapım’dan Kanal D’ye günlük dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir