1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy’lu Bahardan Önce dizisinin okuma provası yapıldı

MF Yapım’ın Show TV için çekeceği “Bahardan Önce” dizisinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak başrolleri paylaşacak.

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy’lu Bahardan Önce dizisinin okuma provası yapıldı

Demet Evgar bebek molasının ardından setlere geri dönüyor. MF Yapım imzalı Bahardan Önce kod adlı diziyi Neslihan Yeşilyurt yönetiyor. Ayça Üzüm’ün yazdığı dizinin okuma provası gerçekleşti. Dizide Demet Evgar’a dizide Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç ÇamDemirhan DemircioğluNil Sude AlbayrakSena Kalıp, Alisa Sezen Sever eşlik edecek.

Dizide Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın karaciğer yetmezliği haberini almasıyla ailedeki tüm dinamikler değişecek.

Evren (Buğra Gülsoy), Timur’un hem doktor olarak rakibi hem de Bahar’ı geri kazanmak istediğinde karşısına çıkan en büyük engeli olacak. Bahar’ın kendini yeniden inşa etmesiyle, hastaneye has tüm trajikomik anlarla, hikayemiz her zaman umudun olduğunu aşılayacak, zaman zaman hepimize nefes aldıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz ve Sinem Ünsal’lı Senden Önce’nin Sahra’sı kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir