1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar hangi dizi projesiyle flört ediyor?

Kızı Mavi 14 aylık olan başarılı oyuncu televizyona döneceğini açıklamıştı.

Demet Evgar hangi dizi projesiyle flört ediyor?

Demet Evgar anne olduktan oyunculuğa ara vermişti. Kızı Mavi 14 aylık olan başarılı oyuncu geçen günlerde eşi Levent Babataş‘la bir kafeden çıkarken görüntülenmiş, televizyona döneceğini açıklamıştı. Bu durum güçlü oyunculuğuyla tanınan Evgar‘ın fanlarını sevindirdi ve projenin detayları merak konusu oldu.

Kulislerde konuşulan ilk bilgilere göre Demet Evgar, MF Yapım‘ın Show TV için hazırladığı kod adı “Bahardan Önce” olan diziyle flört ediyor. Evgar rol için el sıkışırsa bir doktora hayat verecek. Yusuf Pirhasan‘ın yöneteceği dizininin senaristi ise Ayça Üzüm… Kore dizisi “Doctor Cha”nın yerli uyarlaması olan dizinin hazırlıkları sürüyor. Orijinal dizide Cha Jung Soo, 20 yıldır ev hanımı olarak yaşadıktan sonra doktorluk kariyerine geri dönmeye karar veren güçlü bir kadına hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nurhan Özenen “Şahane Hayatım” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir