1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Akbağ ile Özge Özpirinçci’yi buluşturan “Sandık Kokusu”nun yayın günü değişti

"Sandık Kokusu" dizisinin ilk bölümünün kulislerde 30 Kasım Perşembe günü yayınlanacağı konuşuluyordu. Ancak gün değişikliği yapılacağı ortaya çıktı.

Demet Akbağ ile Özge Özpirinçci’yi buluşturan “Sandık Kokusu”nun yayın günü değişti

“Sandık Kokusu” dizisi merakla bekleniyor. Son yıllarda peş peşe “Yasak Elma” ve “Kızılcık Şerbeti” gibi iki çok izlenen fenomen diziye imza atan Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün kaleme aldığı dizinin kreatif danışmanlığını Zeynep Günay yapıyor. Nezaket Coşkun’un yönettiği dizi geçen haftalarda Adana’da sete çıkmıştı. Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın Karsu ve Filiz karakterleriyle anne kız rollerine hayat verdiği dizinin kulislerde 30 Kasım Perşembe günü yayınlanacağı konuşuluyordu. Ancak Show TV’in gün değişikliği yapmaya karar verdiği ortaya çıktı.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ’a Metin Akdülger ve Necip Memili’nin başrollerde eşlik ettiği dizinin yeni bir değişiklik olmazsa çarşamba günleri yayınlanması planlanıyor. “Sandık Kokusu” üç çocuk annesi Karsu’nun oğlu Kuzey’in kaybolmasının ardından Adana’dan İstanbul’a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini ekrana aktaracak. Metin Akdülger “Sandık Kokusu”na “Atilla” rolüyle 3. bölümden itibaren katılıp sürprizli bir yazar rolüyle izleyenleri şaşırtacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Terzi” dizisinin dünya çapında alkışlanacak büyük başarısı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir