1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Deha’da Aras Bulut’un annesi ve ikiz kardeşlerini canlandıracak oyuncular belli oldu

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizilerinden “Deha”nın çekimlerinin şubat ortasında başlaması planlanıyor.

Deha’da Aras Bulut’un annesi ve ikiz kardeşlerini canlandıracak oyuncular belli oldu

“Deha” dizisi baba travması yaşayan bir matematik dehasının dramatik hikâyesini konu alıyor. Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği, Umut Aral’ın yöneteceği ve Damla Serim’in yazdığı dizide Aras Bulut İynemli “Devran”a hayat verecek. Provaları ve oyuncu seçimleri süren dizide Devran’ın annesi Gülce’ye Zuhal Gencer hayat verecek.

Devran’ın ikiz kardeşlerinden Boran’ı son olarakKardeş Takımı” filminin başrolleri arasında yer alan Çağan Efe Ak canlandıracak. 16 yaşındaki yetenekli oyuncu daha önce Aras Bulut İynemli ile Çağatay Ulusoy’u buluşturan “İçerde”de Ulusoy’un çocukluğuna hayat vermişti.

Dizide 2 abisi daha olan Devran’ın ikiz kardeşlerinden Ceylan’ı ise yetenekli genç yıldızlarda Eylül Ersöz oynayacak. Dizinin cast çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceyda Düvenci’den ünlü markayla 5. yıl anlaşması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir