1. Anasayfa
  2. Dizi

Deha dizisiyle ilgili flaş karar

Ay Yapım'ın Aras Bulut İynemli'li Deha dizisiyle ilgili flaş bir karar alındı.

Deha dizisiyle ilgili son dakika gelişmesi

Ay Yapım’ın merakla beklenen dizisi Deha eylül ayına ertelendi. Umut Aral‘ın yöneteceği diziyi Damla Serim yazıyor. Dizide Devran adlı bir matematik dahisinin hikâyesi anlatılıyor. Aras Bulut İynemli‘nin başrolünü oynayacağı dizi Show TV‘de eylül sezonunda seyirciyle buluşacak.

Dizi için Devrim Özkan, Gürkan Uygun ve Taner Ölmez‘le görüşmeler sürüyordu. Anlaşılan oyuncular arasında da Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz gibi ünlü oyuncular vardı. Deha’nın kadrosunda kimlerin yer alacağı önümüzdeki aylarda netleşecek. Dizi için kulislerde salı günü yayınlanacağı bilgisi dolaşıyordu. Erteleme kararı üzerine kanalın MF Yapım imzalı “Bahar” dizisini salıya alma ihtimali güçlendi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’dan 2 flaş ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir