1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cumartesi gününe alınacağı konuşulan Adım Farah dizisine Behnam'ın amcası geliyor

FOX'un yurt dışı satışı en çok olan dizilerinden "Adım Farah"a Feyyaz Duman'ın hayat verdiği Behnam'ın amcası konuk olacak.

Cumartesi gününe alınacağı konuşulan “Adım Farah” dizisine Behnam’ın amcası geliyor

“Adım Farah” dizisinin geçen hafta milli yas nedeniyle yeni bölümü yayınlanmamıştı. Senaristleri değişen diziyle ilgili kulislerde kulaktan kulağa dolaşan bilgilere göre yayın günü cumartesine alınacak. Reytingleri beklentinin altında çıkan dizinin yurt dışı satışları çok iyi gittiği için ömrünü uzatmak için bu kararın alınacağı konuşuluyor. Bir diğer bilgi ise Adım Farah‘ın yerine Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım‘ın geleceği yönünde…


Öte yandan Deniz Karaoğlu ile Seda Çalışır Karaoğlu‘nun yazmaya başladığı diziye usta oyuncu Numan Çakır konuk olacak. Çakır, dizide Behnam’ın (Feyyaz Duman) amcası Mahmoud karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Neslihan Atagül’e En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir