1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam dizisinin afişi tablo gibi

Çöp Adam dizisinin ilk bölümü 23 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Çöp Adam dizisinin afişi tablo gibi

Çöp Adam dizisi 23 Kasım akşamı seyirciyle buluşacak.  OGM Pictures imzalı dizide Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu başrolleri paylaşıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan dizinin afişi yayınlandı. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi yine gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı.

Çöp Adam;  sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin  sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Çöp Adam’da ayrıca Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Müjdemi İsterim filminin galası da iptal edildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir