1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çirkin rafa kalktı, "Kopuk" ve "Küçük Anne" dizileri geliyor

Bu sezon FOX için "Hudutsuz Sevda" ve "Kirli Sepeti" dizilerini çeken MedYapım 2 yeni dizi hazırlıyor.

Çirkin rafa kalktı, “Kopuk” dizisi geliyor

Unutulmaz dizilere imza atan duayen yapımcı Fatih Aksoy‘un patronu olduğu MedYapım FOX için peş peşe yeni dizilerin hazırlıklarına başlıyor. “Hudutsuz Sevda” dizisi 21 Eylül akşamı seyirciyle buluşacak olan MedYapım‘ın diğer dizisi “Kirli Sepeti”nin henüz yayın tarihi netleşmedi.

Pazartesi “Bambaşka Biri”, salı “Yabani”, Çarşamba “Adı Farah” ve Perşembe günü “Hudutsuz Sevda” dizisini yayınlayacak olan FOX, “Kirli Sepeti” için izlenme durumlarına göre cuma, cumartesi ve pazar günlerinden birini seçecek. MedYapım‘ın FOX’a hazırlayacağı ve Adana’da çekilecek olan 3. dizi “Çirkin” istenilen oyuncu kadrosu kurulamadığı için rafa kaldırıldı. Yapım şirketi iki yeni diziyi gündeme aldı. Bu dizilerden ilkinin adı “Kopuk”… Dizinin yönetmeni bu hafta belli oldu. “Kopuk”u başarılı yönetmen Koray Kerimoğlu yönetecek.

Hikâyesi Tarlabaşı‘nda geçen dizinin senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana kaleme alıyor. MedYapım‘ın ikinci yeni dizisinin kod adı ise “Küçük Anne”… Dizi annesi yabancı bir lisede hizmetli olarak çalışan İnci’nin doğum yapma sahnesiyle başlıyor. Her iki dizinin de oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılmaz Erdoğan metroda sokak çalgıcısı olursa

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir