1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cihangir Ceyhan’lı “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin teaser’ı yayınlandı

GAİN’in merakla beklenen dizisi Dengeler: Biri Olmak” dizisinde Cihangir Ceyhan başrolü paylaşıyor.

Cihangir Ceyhan’lı “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin teaser’ı yayınlandı

“Dengeler: Biri Olmak” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrolünü Cihangir Ceyhan’ın üstlendiği dizinin teaser’ı yayınlandı. GAİN’in uzun zamandır merakla beklenen yeni dizisinde Cihangir Ceyhan, gayrimeşru dünyaya çekilen Ferit Kamacı karakterine hayat veriyor. Inter Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir oturuyor.

Dizide Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Gurur Çiçekoğlu, Zamire Zeynep Özdemir, Mücahit Koçak, Canan Ürekil ve Ersin Olgaç rol alıyor. Çocukluğundan beri bambaşka bir hayatın hayaliyle yaşan Ferit, kendisini adım adım suç, şiddet, hırs ve intikam dolu bir dünyanın içinde bulur. Gerçekleşmemiş ihtimallerle birlikte çocuk ruhunu ve naifliğini de arkasında bırakmak zorunda kalan Ferit, “biri olma” yolunda çok şey feda eder.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz cephesinde yeni gelişme!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir