1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Merakla beklenen "Chaplin”in oyuncu kadrosuna 3 flaş isim birden

Yapımcılığını Mert Siliv'in üstlendiği MSP imzalı merakla beklenen “Chaplin” oyununun kadrosuna peş peşe çok iddialı isimler katılıyor.

Merakla beklenen “Chaplin”in oyuncu kadrosuna 3 flaş isim birden

Dünya tiyatro ve sinemasının efsane aktörü Charlie Chaplin‘in hayatını tiyatro sahnesine taşıyan “Chaplin” oyununun çalışmaları tam gaz sürüyor. Yapımcılığını Mert Siliv üstlendiği, senaryosunu Aksel Bonfil‘in kaleme aldığı oyunda Charlie Chaplin‘e genç yetenek Özgür Daniel  Foster hayat verecek. Foster’ın oyundaki partnerini Aybüke Pusat oynayacak ve güzel oyuncu Chaplin’in hayatına renk katan üç önemli kadını temsil edecek.

Saim Güveloğlu‘nun yönetmen koltuğuna oturduğu oyunun kadrosuna son olarak 3 çok başarılı isim katıldı. Dekor tasarımını ise Alice, Aşık Shakespeare ve Saatleri Ayarlama Enstitüsü gibi bir çok iddialı yapımın tasarımcısı Gamze Kuş’un yaptığı oyunda Chaplin’in annesine Şebnem Dönmez hayat verecek.

Merakla beklenen oyunda Chaplin’in babasına başarılı oyuncu Murat Danacı, abisini ise Emre Taşkıran oynayacak. Provaları hızla devam eden oyun için geri sayım sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun platosunda yangın çıktı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir