1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cemre Gümeli dünya sahnesinde

Son olarak “Şahane Hayatım” dizisinde rol alan Cemre Gümeli’nin kardeşi Tuna Gümeli’yle ortak kurduğu Antic Company’nin ilk oyunu perde açıyor.

Cemre Gümeli dünya sahnesinde

Cemre Gümeli ile kardeşi Tuna Gümeli Antic Company adlı bir tiyatro kurdu. Gümeli kardeşlerin üzerinde uzun süredir çalıştığı ilk tiyatro oyunu “The Unexpected Mayfly” dünyaca ünlü Fringe Festivali’nin Toronto ayağında prömiyer yapacak.

Cemre Gümeli’nin yönettiği Tuna Gümeli’nin ise yazdığı “The Unexpected Mayfly” adlı oyun kara komedi türünde… Oyun, 3-14 Temmuz tarihlerinde Toronto’da gerçekleşecek olan festival boyunca izlenebilecek. Festival yolculuğunu tamamladıktan sonra ise önümüzdeki sezon Kanada ve Amerika’da sahnelenmeye devam edecek. Öte yandan en son “Şahane Hayatım” dizisinde yer alan Cemre Gümeli bir yandan da yeni sezon görüşmeleri devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kevin Costner Dilan Çiçek Deniz’i Hollywood’a davet etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir