1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cemre Baysel ile İlhan Şen’li “Aşk Filmi”nin afişi yayınlandı

1 Aralık’ta vizyona girecek olan “Aşk Filmi” Cem Baysel ile İlhan Şen’i başrollerde buluşturdu.

Cemre Baysel ile İlhan Şen’li “Aşk Filmi”nin afişi yayınlandı

İlhan Şen ile Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı “Aşk Filmi” fırtınalı bir aşk filmini beyazperdeye taşıyor. Deniz Denizciler’in yazıp yönettiği filmin çekimleri 10 hafta sürdü.

Erkan Petekkaya ve Onur Büyüktopçu’nun kamera karşısına geçtiği film, eğlence hayatı tutkunu olan Yaz (Cemre Baysel) ile deneme çekimine gittiği filmin yönetmeni Uzay’ın (İlhan Şen) aşk hikâyesini konu alıyor. Ertekin Medya – Central Roof Production’ın yapımcılığını üstlendiği romantik-drama türündeki film 1 Aralık’ta vizyona girecek.

Sezen Aksu, Nilüfer, Müslüm Gürses ve Tan’ın şarkılarına yer verilen dizinin müziklerini Yıldıray Gürgen yapıyor. 125 dakikalık diziyi CGV Mars dağıtacak.  Filmde Cemre Baysel (Yaz), İlhan Şen’e (Uzay), Onur Büyüktopçu (Gökmen), Erkan Petekkaya (Nejat), Hande Katipoğlu (Firuzan), İrem Yüksel (Elif), Melissa Dilber (Melis), Deren Talu (Pelin), Yusuf Baymaz (Mert), İlayda Uzun Sarıkaya (Şeyma) ve Vahid Berke Ertekin (Taylan), eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Karaca’yı canlandıran İsmail Hacıoğlu: 300 saat çalışıp şarkıları ben okudum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir