1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çekimlerine ara verilen Dönence'nin setinde kavga

Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Dönence'nin çekimlerine bir hafta ara verildi.

Çekimlerine ara verilen Dönence’nin setinde kavga

Dönence dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. D Media’nın yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yönettiği dizisi tüm seyircilerde 2.97 reyting, 20+ABC1 kategorisinde 2,96 reyting, AB kategorisinde ise 2.63 reyting yüzde 11.16 izlenme payıyla günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Sevilen dizinin ekibinde geçen pazar gergin anlar yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Sümeyye Aydoğan ile Nazlı Çetin arasında kaldıkları otelde tartışma yaşandı. Aydoğan’ın sesini yükselttiği kavga ekibin araya girmesiyle büyümeden sona erdi.

Ertesi gün de yapım şirketi tarafından dizinin senaryo çalışması nedeniyle sete 1 hafta ara verildiği açıklandı. Dönence‘nin 6. bölüm çekimleri 7 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Önümüzdeki hafta yeni bölüm yayınlanmayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı Devrim Yakut’un yeni adresi belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir