1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çekimleri biten Çırak dizisinin “Usta”sı kim oldu?

SOMedya’nın TRT tabii için çekilen 10 bölümlük bir kahramanlık hikâyesi olan “Çırak” dizisinin çekimleri tamamlandı.

Çekimleri biten Çırak dizisinin “Usta”sı kim oldu?

“Çırak” dizisi merakla bekleniyor. SOMedya imzalı dizinin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun, görüntü yönetmenliğini Burak Kanbir’in yaptığı diziyi Ozan Akbaba ile Birol Tezcan beraber yazdı. Aynı zamanda Ozan Akbaba’nın başrolünü oynadığı diziye ünlü bir aktör konuk oldu. Mehmet Özgür “Çırak”a “Usta” rolüyle renk kattı.

Dizide başlıca rolleri Damla Sönmez (hacker), Erol Babaoğlu (Şehmuz), Eren Hacısalihoğlu (Çırak 03), Yunus Emre Özcan (Hacker 02), Barış Yalçın (Kalfa), Cansu Kurgun (Aslı), Melisa Yıldırımer (Derya), Ali Savaşçı (Naci), Ahmet Pınar (Çırak 01”), Kürşat Demir (Çırak 06), Elshan Orucov (Elshan), Galip Erdal (Varol Tezkan), Cem Uras (Müşteri), Seher Terzi (Dilfiruz), Mert Güzeloğlu (Ferhat) canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeynep Tuğçe Bayat 9 Mayıs’ta iki projeyle birden seyirci karşısında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir