1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Çekiç ve Gül:Behzat Ç. Hikayesi"nin 2. sezonundan yeni tanıtım

Erdal Beşikçioğlu'nun büyük bir heyecanla beklenen "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin ikinci sezonunun yeni tanıtımı yayınlandı.

“Çekiç ve Gül:Behzat Ç. Hikayesi”nin 2. sezonundan yeni tanıtım

Erdal Beşikçoğlu‘nun hayat verdiği fenomen karakter Behzat Ç’nin yeni macerası “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”nin ikinci sezonunun yeni tanıtımı yayınlandı. Tanıtım kısa sürede büyük ilgi gördü. Ortaks Yapım imzalı dizide Erdal Beşikçioğlu’na İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç eşlik ediyor.

Özge Yağız ve Selen Öztürk‘ün konuk oyuncu olduğu dizide yeni sezonda ayrıca kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu. Ercan Uğur‘un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda yine Devrim Yalçın oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Teşkilat”ın 4. sezonuna flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir