1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Canan Hoşgör sessiz sedasız nikah masasına oturdu

Bir süredir setlerden uzak olan ünlü oyuncu Canan Hoşgör’ün dün sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

Canan Hoşgör sessiz sedasız nikah masasına oturdu

“Asmalı Konak”, “Reyting Hamdi” gibi birçok unutulmaz projede rol alan Canan Hoşgör bir süredir Urla’da yaşıyor. İçine sinen bir proje çıkmadıkça setlere şimdilik dönmeyi düşünmeyen ünlü oyuncu dün nikah masasına oturdu. Hoşgör Urla’da tanıştığı ve yaklaşık 3 yıldır beraberlik yaşadığı alt yapı müteahhiti ve işletmeci Yusuf Bakoğlu’yla evlendi. Canan Hoşgör “Sırılsıklam aşkla evlendim. Beraber ölmek istediği adam” açıklamasını yaptı.

Canan Hoşgör’ün geçmişte iki kez nikah masasına oturduğu Hamdi Alkan’la evliliğinden Zeynep ve Ayşe adında iki kızı var. Her iki kızı da anne ve babasının izinden gidip oyunculuk yapıyor. Zeynep Alkan “Annemin nikahını görmek de nasip oldu… Bir ömür boyu mutluluklar” paylaşımını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Sürmeli Alim Yapım’ın  “Elmas” kod adlı dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir