1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman’ın “Viola Come Il Mare” dizisinin 2. Sezon çekimleri tamamlandı

İtalya’da yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman’ın “Viola Come Il Mare” dizisinin 6 ay süren ikinci sezon çekimleri tamamlandı.

Can Yaman’ın “Viola Come Il Mare” dizisinin 2. Sezon çekimleri tamamlandı

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı polisiye dizi “Viola Come Il Mare” 40 ülkeye satılmış ve tüm dünyada büyük ilgi görmüştü. Macaristan’da El Turco’nun çekimlerini tamamlayıp ayağının tozuyla Roma’ya geçen yakışıklı oyuncu “Viola Come Il Mare” dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlamıştı. Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen ödül töreninde “En İyi Dizi” seçilen dizinin yeni sezon çekimleri 6 ay sürdü.

Stüdyo sahneleri Roma’da, açık alan sahneleri de Sicilya’da çekilen dizi dün tamamlandı. Can Yaman ekip arkadaşlarıyla vedalaştı. Şimdiden merakla beklenen “Viola Come Il Mare”nin bahara yetiştirilmesi planlanıyor. Dizi mart ya da nisan ayında yayınlanamazsa eylül sezonunda seyirciyle buluşacak. Yoğun tempo nedeniyle çok yorulan Yaman’ın kısa bir süre dinlenip yeni projesine başlayacağı konuşuluyor. “Viola Come Il Mare” dizisinin ilk sezonu blutv’de seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli ayrıldı, ünlü manken gecelerde görüntülendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir