1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman’ın Sandokan’daki partneri İngiliz oyuncu Alanah Bloor

Oyunculuk kariyerini İtalya’da devam ettiren Can Yaman dev bütçeli yeni dizisi “Sandokan”ın çekimlerine yarın Roma’da başlıyor.

Can Yaman’ın Sandokan’daki partneri İngiliz oyuncu Alanah Bloor

Can Yaman aylardır “Sandokan” dizisine hazırlanıyor. Yaman’ın “El Turco”dan sonra İngilizce oynayacağı ikinci proje olan dizinin çekimleri yarın Roma’da start alıyor. Ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden yakışıklı aktörün yeni partneri ise İngiliz Alanah Bloor

Marianna rolüne hayat verecek olan Alanah Bloor yönetmen koltuğunda Jan Maria Michelini’nin oturacağı dev prodüksiyonlu dizide rol alacağı için yaşadığı heyecanı “Sonunda bu yaz Sandokan kadrosuna katılacağım için çok heyecanlıyım. Böylesine yetenekli bir kadro ve ekiple çalışmak hayallerim gerçek oldu” mesajını yayınladı. Can Yaman da yeni partnerine şans ve kılıç emojisi gönderdi. Merakla beklenen Sandokan’ın kadrosunda Gossip Girl’ün yıldızı Ed Westwick ve özellikle Mumya film serileriyle devleşen John Hannah, Alessandro Preziosi, Madeleine Price, Gilberto Gliozzi, Mark Grosy ve Samuel Segreto de yer alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yalı Çapkını” dizisine Tayyar geliyor  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir