1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman'ın Sandokan dizisinden ilk kareler

Oyunculuk kariyerini İtalya'da başarıyla devam ettiren Can Yaman bir yandan polisiye dizisinin ilk 3 bölümü 9,6 milyonla izlenme rekorları kırarken dönem dizisi Sandokan'ın çekimlerine devam ediyor.

Can Yaman’ın Sandokan dizisinden ilk kareler

Can Yaman‘ın Sandokan dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Aylarca rolü için kampa giren Yaman hem bedenen, hem de ruhen sıkı bir hazırlık yaptı. Çekimleri gizlilikle yürütülen dizi setinden ilk kareler İtalyan’ın ünlü magazin dergisi “Chi” tarafından böyle görüntülendi. Stüdyoda çekilen sahnelerin ardından ilk dış mekan çekimine ait kareler derginin kapağında ve iç sayfalarında yer aldı.

Jan Maria Michelini’nin yönettiği dev prodüksiyonlu dizinin başrol oyuncusu Can Yaman ve rol arkadaşları Chi dergisi tarafından kostümleriyle ilk kez görüntülendi. Dizinin kadrosunda Gossip Girl’ün yıldızı Ed Westwick ve özellikle Mumya film serileriyle tanınan John Hannah da bulunuyor.

Üç dilde başrol dizi çeken ilk Türk aktör

Can Yaman “Sandokan” dizisinde henüz yayına girmeyen “El Turco” dizisindeki gibi İngilizce oynuyor. Yakışıklı oyuncu Viola Come il Mare dizisinde de İtalyanca oynamış, böylece kendi diliyle beraber 3 dilde başrol dizi çekerek de ayrı bir başarıya daha imza atmış oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çekimleri biten Çırak dizisinin “Usta”sı kim oldu?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir