1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman’ın Sandokan dizisi 22 Nisan’da sete çıkıyor

Can Yaman’ın uzun süredir merakla beklenen İngilizce oynayacağı yeni dizisi “Sandokan”ın çekimleri başlıyor.

Can Yaman’ın Sandokan dizisi 22 Nisan’da sete çıkıyor

Başarılı oyuncu Can Yaman’ın İtalya’da devam ettirdiği oyunculuk kariyerindeki yükselişi sürüyor. Can Yaman polisiye dizi Viola Come il Mare’nin 2. Sezon çekimlerinin ardından şimdi de Sandokan dizisi için 22 Nisan’da sete çıkacak. Aylardır dizi için kampa giren yakışıklı diyet ve günde 2 kez sıkı antrenmanla 10 kilo zayıflamıştı. Dövüş, kılıç ve dans dersler alan Yaman, diyalog koçuyla senaryo için de uzun saatler çalıştı.

Jan Maria Michelini’nin yönetecek

Ana dili gibi İtalyanca konuşan Can Yaman “Sandoka”nda El Turco’dan sonra 2 kez İngilizce başrol oynayacak. Jan Maria Michelini’nin yöneteceği, 1800’lü yıllarda geçen dizinin bir bölümü Roma’da geçecek. Deniz sahneleri Napoli’de çekilecek dizi için Madagaskar’a da gidilecek. Sandokan’ın çelimlerinin ağustos sonunda bitmesi planlanıyor.

Yardımseverliğiyle takdir topluyor

Yardımsever ve vefalı kişiliğiyle hayranlık uyandıran Yaman yoğun temposunun arasında Brezilya’ya giderek, kurucusu olduğu derneğin tadilatını yaptıracağı rehabilitasyon merkezi için bağış topladı. Toplanan paralarda tadilatı yapılacak merkezin açılışı 20 Nisan’da Roma’da yapılacak.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir