1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman’ın polisiye dizisinin Türkiye’deki adresi belli oldu

Oyunculuk kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman’ın izlenme rekoru kıran dizisi “Viola Come Il Mare”nin ülkemizde yayınlanacağı adres merak konusuydu.

Can Yaman’ın polisiye dizisinin Türkiye’deki adresi belli oldu

Can Yaman’ın başrolünü Francesca Chillemi’yle paylaştığı “Viola Come Il Mare” dizisi 40 ülkeye satılarak kendi alanında bir rekora imza atmıştı. Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgiyle izlenen dizinin yoğun istek üzerine 2. sezonu da çekilmişti. Yunanistan, Japonya, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Hırvatistan, Hindistan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovakya, İspanya, Macaristan ve Tayvan gibi ülkelerin aralarında olduğu dizi “Violet Like The Sea” adıyla BluTV’de yayınlanacak.

Platform dizinin tanıtımını “Cinayet vakalarında yan yana çalışan Muhabir Violet Vitale ve Müfettiş Francesco Demir’in maceralarına davetlisiniz. Can Yaman ve Francesca Chillemi’nin başrollerinde yer aldığı Violet Like The Sea yakında sadece BluTV’de” sloganıyla tanıttı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ferzan Özpetek’e festival şoku
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir