1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman yorumlara fena sinirlendi: Size oradan ne oluyor!

Can Yaman İtalya'da hayranı olduğu iddia edilen bir adamın telefonuna vurduğu anların görüntüsüne Türkiye'den gösterilen tepkilere ateş püskürdü.

Can Yaman yorumlara fena sinirlendi: Size oradan ne oluyor!

Can Yaman‘ın İtalya‘da bir hayranının telefonuna vurup yere fırlattığı görüntüler gündeme gelmişti. Oyunculuk kariyerine İtalya’da devam eden yakışıklı oyuncu Türkiye’de hakkında yapılan eleştirel yorumları görünce  sessizliğini bozdu.

Kendisini ve koruması Roberto’yu taciz eden adamın hareketlerine kayıtsız kalamadığı öğrenilen Can Yaman, kendisine gösterilen sevgi selinin görüntülerini yayınlayıp şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Benim hayranlarımla aram çok iyi, hatta o kadar iyi ki o bile zamanında rahatsız etti sizi, problem hayranım olmayan hayran adı altında tacizci terbiyesizlerle.. Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi… Burada aylardır yaptığım yüzlerce hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz?
Kendi dertlerinizle ilgilenin bi de beni kendinize dert etmeyin, beni tanımadıktan veya yanlış tanıdıktan sonra ne sevin ne de takip edin. Benle ilgili bi duygunuz olmasına gerek de yok.. işinize bakın… Türkçe paylaşım yapmıyor diye de eleştiriliyordum, alın yaptım. Görüşmemek üzere…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslıhan Güner: Hayatımdan çok fazla insan eledim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir