1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman Serafico Enstitüsü'nde özel çocuklarla buluştu

Nisan ayında çekimleri başlayacak olan Sandokan dizisine hazırlanan ünlü oyuncu Can Yaman, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Can Yaman Serafico Enstitüsü’nde özel çocuklarla buluştu

Can Yaman İtalya’da sadece oyuncu kimliğiyle değil, yardımsever kişiliğiyle de gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Kurduğu Can Yaman For Children derneği sayesinde birçok çocuğun yardımına koşan yakışıklı oyuncu son olarak Serafico Enstitüsü‘nde özel çocuklarla buluştu.

Çocuklar ve gençlerle beraber şarkılar seslendiren, sosyal etkinliklere katılan Can Yaman duygularını paylaştı. Serafico Enstitüsü‘ne teşekkür eden Yaman “Burada olmak benim için büyük bir keyif… Sosyal farklılıklar ne olursa olsun, her insana hak ettiği değer verilmeli…” dedi. Can Yaman’ın katıldığı farkındalık etkinliği İtalyan devlet kanalı Rai’nin haber bültenine konu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Üç Kız Kardeş”in Nezahat Hala’sı Benian Dönmez “Adsız Aşıklar”da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir