1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman İtalya’da polisiye dizisiyle başarılara doymuyor

Artık bir dünya starı olan Can Yaman’ın polisiye dizisi Viola Come Il Mare 2”nin ilk 3 bölümü bir hafta önce dijital platformda yayınlanmasına rağmen dün ekrana gelen ilk bölümü Canale 5’te yine rekor kırdı.

Can Yaman İtalya’da polisiye dizisiyle başarılara doymuyor

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı “Viola Come Il Mare” dizisinin 2. Sezonu başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Can Yaman’ın bir polis müfettişine hayat verdiği “Viola Come il Mare” dizisinin 6 bölümden oluşan 2. Sezonunun ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediaset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlanmış ve rekor kırmıştı.

Dün akşam ise ilk bölümü Mediaset’in kanalı Canale5‘te ekrana gelen dizi 2 milyon 899 bin izleyici ve yüzde 16,70’lik payla gecenin en çok izlenen yapımı oldu. Alexis Sweet ve Laszlo Barbo’nun yönettiği dizinin ilk bölümü Mediaset Infinity’de ise 963 bin kişi tarafından izlenmişti. Lux Vide CEO‘su Luca Bernabei projenin hem dijital platformda, hem de açık kanalda elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını açıkladı. Can Yaman’ın Francesca Chillemi’yle başrolünü paylaştığı dizinin ikinci bölümü 9 Mayıs Perşembe günü prime time’da Canale5‘te seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Yıldırım “Teşkilat”a veda ediyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir