1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çakallarla Dans 6’nın Yunanistan’a kapıda vize uygulaması sahnesi gerçek oldu

Murat Şeker’in fenomen film serisi Çakallarla Dans’ın 6. filmi pazartesi akşamı FOX’ta seyirciyle buluştu ve özellikle filmdeki bir sahne çok konuşuldu.

Çakallarla Dans 6’nın Yunanistan’a kapıda vize uygulaması sahnesi gerçek oldu

“Çakallarla Dans 6” filmi geçen aralıkta vizyona girmiş ve sinema seyircisinin çok az olduğu bir dönemde 12 haftada gösterimde kalmayı başararak 871 bin 764 gişeye ulaşmıştı. Murat Şeker’in Ali Tanrıverdi’yle  yazıp yönettiği film pazartesi akşamı FOX’ta seyirciyle buluştu. Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’yu buluşturan filmdeki özellikle bir sahne çok konuşuldu. Filmde yer alan Yunanistan’a kapıda vize uygulaması ile ilgili sahne henüz bir yıl geçmeden gerçek oldu.

Filmin kahramanlarına vize için başvurdukları kişi önce olumsuz bir yanıt veriyor, daha sonra ise “Kos adasında iyi bir polise denk gelirseniz kapıda da vizeyi veriyor” cevabını alıyor. Necmi, Gökhan, Servet, Hikmet kapıda vize uygulamasına çok şaşırıyor. Geçen günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in görüşmesi sonrasında Yunanistan’a kapıda vize döneminin başlayacağı açıklanmıştı.


Geçmişte Çakallarla Dans serisinde yaşanan birkaç olay daha gerçek olmuştu. Bunlardan biri dolandırıcılık şebekesinin halı sahada yakalanmasıydı. 2011’de Bursa’da gerçekleşen bu olay film sahnesini aratmamıştı. Polis hırsızlık çetesini takibe almış ve tıpkı filmdeki gibi çete üyelerinin halı saha maçını basmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen’li “Ölene Kadar”a bomba 3. başrol

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir