1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul’un Prens’teki ismi Kaptan Vandyke Hollandalı futbolcu Van Dijk'ten

Blutv’nin fenomen dizisi Prens’teki bazı karakter isimlerini Giray Altınok’un bir spor sitesinden futbol maçlarını takip ederken bulduğu ortaya çıktı.

Çağlar Ertuğrul’un Prens’teki ismi Kaptan Vandyke Hollandalı futbolcu Van Dijk’ten

“Prens” dizisinin ikinci sezonu blutv’de seyirciyle buluşmaya devam ediyor.  Giray Altınok’un yazıp başrolünü oynadığı beğeniyle izlenen dizideki karakter isimleri de dikkat çekiyor. Giray Altınok isimlere karar verirken bir spor sitesinden yararlandığını söyledi ve Gerçekten ismi olanlardan biri Liverpool’un Hollandalı kaptanı Van Dijk… Kaptan dedim, şöyle iyi kaptanlardan…” dedi.

Çağlar Ertuğrul da hayat verdiği Kaptan Vandyke rolüyle ilgili “Ama öyle güzel denk geldi ki… Bunu sonradan keşfettik. Korsan imajı yapacağım. Van Dijk sakalı denen bir kesim tarzı varmış. Hem karakterim adı Vandyke, hem de benim o bıraktığım o bıyığın, sakalın adı Vandyke…” derken Giray Altınok da “Ve o dönemin en korkulan korsanları Hollandalı… Van Dijk da Hollanda Milli Takımı’nın kaptanı… “açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hilal Saral Ay Yapım’a geri döndü, iddialı diziyi uyarlayacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir