1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul: Jön egom yok, bir sahnelik bir rolü de oynarım

“Prens” dizisinin ikinci sezonundaki sürprizlerinden biri de Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği Kaptan Vandyk karakteri…

Çağlar Ertuğrul: Jön egom yok, bir sahnelik bir rolü de oynarım

“Prens” dizisinin ikinci sezon bölümleri seyirciyle buluşmaya devam ediyor. MGX Film tarafından Müşvik Guluzade yapımcılığında çekilen dizide Kaptan Vandyke karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, jön egosu taşımadığına vurgu yaptı.

Ertuğrul, dizinin aynı zamanda yazarı olan Giray Altınok ve Zeynep Tuğçe Bayat’la Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdiği röportajda “Jön sıfatını tabii ki toplum bir şekilde veriyor. Yeşilçam’dan gelen bir kültür o… Efsanevi isimler var. Rahmetli Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır… Sadece erkekler değil, kadınlarda da öyle… Türkan Şoray’lar… Bunlar tabii ki toplum içinde çok değerli insanlar ekran için… Benim öyle bir öyle bir şeyim var mı bilmiyorum. Koskoca bir saatlik, iki saatlik filmde bir sahne bile olabilir. Gerçekten keyif alıyorsam ekipten, oyuncudan… Benim için kabul edebilirim. Başrol egom yok… Ego derken kendime kadar… Hangi sektörde olursa olsun, saygı ve iş etiği benim için önemli…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’ın Sandokan’daki partneri İngiliz oyuncu Alanah Bloor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir