1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul blutv’nin “Prens” dizisinde

Geçen salı okuma provası yapılan Blutv’nin fenomen dizisi “Prens”in 2. sezon ekibine Ebru Şahin’in ardından Çağla Ertuğrul katıldı.

Çağlar Ertuğrul blutv’nin “Prens” dizisinde

Çağlar Ertuğrul Ay Yapım’ın TOD için çekeceği “Renkli Rüyalar Oteli” adlı dijital dizinin ardından bir dijital diziyle daha el sıkıştı. Ünlü oyuncu blutv’nin 2. sezonu merakla beklenen fenomen dizisi “Prens”in ekibine katıldı. Ertuğrul, geçen salı okuma provası yapılan dizide bir gemiciye hayat verecek ve Bongomia Prensi’yle (Giray Altınok) yolları kesişecek.

Müşvik Guluzade’nin patronu olduğu MGX Film imzalı dizinin yeni sezonunun kadrosuna Zeynep Tuğçe Bayat ve Engin Benli de katıldı. Gökdeniz Uslu’nun yöneteceği dizinin senaryosunu aynı zamanda başrolü oynayan Giray Altınok ile Kerem Özdoğan kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Varlıer dünyaca ünlü Hollywood yıldızıyla aynı filmde buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir