1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy'un Kubra dizisindeki sevgilisi hangi güzel oyuncu oldu?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "Kubra" ay sonunda sete çıkacak.

Çağatay Ulusoy’un Kubra dizisindeki sevgilisi hangi güzel oyuncu oldu?

Çağatay Ulusoy’un OGM Pictures için çekeceği yeni dizi “Kubra”nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Taylan Biraderler’in çekeceği dizi, Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanıyor. Ay sonu sete çıkacak olan proje, Netflix’te yayınlanacak. Büşra Develi, Ahsen Eroğlu ve Aytek Şayan’ın da rol alacağı dizide Çağatay Ulusoy “Gökhan” rolüne hayat verecek. Yakışıklı oyuncuya başrolde kendisine eşlik edecek mahalledeki sevgilisi Merve’yi canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Üç Kuruş dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Aslıhan Malbora, “Kubra”da Merve rolüne hayat verecek. Son dönemde teklif üzerine teklif alan güzel yıldız “Kubra” dizisinin 2 sezonunda da rol alacak. Malbora, daha sonra geçen yıl proje anlaşması yaptığı Ay Yapım’ın kendisine sunduğu projeleri değerlendirecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bekir Aksoy’un oğluyla ilgili paylaşımı eski eşinin tepkisini çekti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir