1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy'a bomba diziden teklif

Sektörün en üretken oyuncularından Çağatay Ulusoy'a merakla beklenen diziden teklif gitti.

Çağatay Ulusoy’a bomba diziden teklif

Çağatay Ulusoy peş peşe çektiği dijital projelerle gündemde… İkinci sezonu 28 Temmuz’da yayınlanacak olan “Terzi” dizisi başta televizyon için planlanmış ancak daha sonra Netflix‘e alınmıştı. Yakışıklı oyuncu “Centilmen” filminin ardından şimdi de “Kübra” dizisinde başrolü oynuyor. Ulusoy’un televizyon için yeni dizi çekip çekmeyeceği ise merak konusuydu. Kulislerden sızan yeni bilgiye göre Ay Yapım “Gaddar” dizisi için başarılı oyuncuya teklif götürdü.

Yapım şirketinin ocak ayı için çekmeyi planladığı diziyi öne aldığı ve eylül sezonu için düşündüğü ve Ulusoy’un kapısını çaldığı öğrenildi. Ünlü oyuncu senaryoyu okuduktan sonra kararını bildirecek. Hürer Ebeoğlu‘nun yazdığı “Gaddar”ı Çukur ve Üç Kuruş’u yöneten Sinan Öztürk çekecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’li “Aşk Sanatı” filminin Prag çekimleri başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir