1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin’li filmden yeni bilgiler

Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin’i buluşturan Centilmen filminin detayları ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin’li filmden yeni bilgiler

Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisinin çekimlerinin ardından “Centilmen” adlı filme başlayacağı ortaya çıkmıştı. Onur Bilgetay’ın yöneteceği filmin hafta sonu da başrol kadın oyuncusu belli oldu. Destan dizisinin çekimlerinin ardından eşinin yanına Amerika’ya giden Ebru Şahin, geçen günlerde döndü ve 1 yıllık anlaşma yaptığı OGM Pictures’ın kendisine önerdiği Centilmen filminde oynamayı kabul etti.

Kulislerden sızan bilgilere göre Şahin filmde Nehir adlı müzisyeni oynayacak. Çağatay Ulusoy “Centilmen”de zengin kadınlara hizmet veren “Saygın” adlı jigoloyu canlandıracak. Saygın’ın kendisi gibi jigololuk yapan bir arkadaşı daha vardır; Kado… Kado ekonomik sınıf anlamında daha orta kesim kadınlarla beraberlik yaşamaktadır. Kado’ya başarılı oyuncu Haki Biçici hayat verecek.

Deniz Madanoğlu’nun yazdığı filmin ana karakterlerinden birini de Şenay Gürler oynayacak. Filmde Nehir’in arkadaşı Fulya’ya hayat verecek olan oyuncu ise henüz belli olmadı. Filmde Fulya’nın doğum günü partisi için gittikleri mekanda Nehir, Saygın’la karşılaşıyor. Saygın’ın aşık olması bütün hayatını değiştiriyor. Netflix’te yayınlanacak olan filmin çekimleri yakında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alice Müzikali 74. kez kapalı gişe

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir