1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy "Gaddar"da alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı

Dizi ve film sektörünün en üretken oyuncularının başında gelen Çağatay Ulusoy, “Gaddar” dizisiyle yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu.

Çağatay Ulusoy “Gaddar”da alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı

Çağatay Ulusoy son 2 yılda “Terzi” ve “Kübra” dizileriyle “Centilmen” filminde başrol oynadı. Yakışıklı oyuncu şimdi FOX’un “Gaddar” dizisi için hazırlık yapıyor. Son olarak yakın dostu Mert Alaş’ın jean markasının Fransa’da düzenlenen davetine katılan ve havalimanında görüntülenen oyuncu, Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “Gaddar”da Levent rolünü canlandıracak. Hazırlıkları süren diziyi Hürer Ebeoğlu yazıyor. Sinan Öztürk’ün yöneteceği dizide dizinin başrol kadın yıldızı Aydan’la ilgili henüz karar verilmedi. Dizinin netleşen oyuncuları arasında Fatih Berk Şahin var.

Geçmişte Netflix’in anlaşma yaptığı ilk Türk star olarak fark yaratan, yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen Çağatay Ulusoy bölüm başına aldığı ücretle de rekor kırdı. Ünlü oyuncu şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza attı. Başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile’yle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Meryem Uzerli Abu Dabi’de NBA maçı izledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir