1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Büşra Pekin “Aile Albümü” dizisinde

O3 Medya’nın atv için Ayvalık ve Cunda civarında çekeceği “Aile Albümü” dizisinin provaları tüm hızıyla sürüyor.

Büşra Pekin “Aile Albümü” dizisinde

Aile Albümü dizisinin bu hafta başı başlaması planlanan çekimleri senaryoda yapılan değişiklikler nedeniyle biraz ertelendi. Bu sırada saç, makyaj ve kıyafet provaları devam eden dizinin ekibine çok güçlü bir oyuncu katıldı. Birçok unutulmaz dizi ve filmdeki başarılı performanslarıyla akıllarda yer eden Büşra Pekin merakla beklenen dizinin Berna Ataman’ı oldu. Berna Ataman, Aslıhan Malbora’nın Deniz olan ilk ismi Ela Ataman’ın yengesi olarak seyirciyle buluşacak.

Dizinin belli olan oyuncu kadrosu şöyle; Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü ), Aslıhan Malbora (Ela Ataman) Halil Babür (Kenan Ataman), Tilbe Saran (Nurten Ataman), Büşra Pekin (Berna Ataman), Feri Güler (Semiha Tütüncü), Sena Arat (Zuhal Tütüncü), Emirhan Dönmez (Ali Tütüncü), Serhat Teoman (Gökhan Kuloğlu), Arif Pişkin (İhsan Kuloğlu), Öykü Su Okur (Canan), Onuryay Evrentan Atasalihi (Zarife)…

thumbnail
Önerilen Yazı
Oscar Aday Adaylığına başvuracak olan TRT ortaklı “Sadık Ahmet” filmi ne kadar izlendi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir