1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bursa Bülbülü"nün oğlu 1 yaşında

"Bursa Bülbülü" filminin dinlenme rekoru kıran şarkılarının özel sesi Melek Büyükçınar, oğlu Atlas'ın 1. yaş gününü kutladı.

“Bursa Bülbülü”nün oğlu 1 yaşında

Ata Demirer‘in Disney Plus‘ın ardından sinemalarda seyirciyle buluşan BKM Film imzalı “Bursa Bülbülü” filminin çok sevilen, dillere düşen şarkılarının özel sesi Melek Büyükçınar‘ın oğlu Atlas 1 yaşına bastı. Büyükçınar filmin şarkılarını seslendirirken hamile olduğunu anlattı.

Başarılı yorumcu, önceki gün 1 yaşına basan Atlas için doğum günü partisi düzenlendi. Melek Büyükçınar, Ata Demirer’le “Bursa Bülbülü” filmi için seslendirdiği ve dinlenme rekorları kıran Beyaz Zambaklar şarkısını bu kez oğlu Atlas için seslendirdi. Melek Büyükçınar, eşi ve oğluyla beraber poz verdi. Melek Büyükçınar’ın eşi Hüseyin Kırkışoğlu da aranjör…
thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Arduç’un yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir