1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'lı "Kraliçe"nin ilk tanıtımı yayınlandı

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'lı "Kraliçe"nin O Kız'ın yerine çarşamba akşamı yayınlanması bekleniyor.

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’lı “Kraliçe”nin ilk tanıtımı yayınlandı

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı Kanal D’nin “Kraliçe” dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı. Mednova’nın Queen Sugar dizisinden uyarladığı Kraliçe’yi Cevdet Mercan yönetiyor. Dizinin ilk tanıtımında Deniz Akça’nın (Burcu Özberk) eşi Ateş Akça’ya (Gökhan Alkan) eskort bir kızla çekilen güvenlik kamerası görüntüsünü izledikten sonra gösterdiği tepkiye yer verildi.

Deniz’in ablası Zeynep karakterine Selin Şekerci’nin, kardeşi Ali’ye de Özgün Karaman’ın hayat verdiği dizinin yeni bir değişiklik olmazsa “O Kız”ın yerine çarşamba akşamı yayınlanması planlanıyor. Dizide ayrıca Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şafak Sezer’in kızıyla oynadığı Kutsal Damacana 4 filmi son 3 yılın rekorunu kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir