1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Yamantürk’ün filmi eşi Özge Özpirinçci'yi ağlattı

Ferzan Özpetek’in “İstanbul Üçlemesi: Meze Müzik Muhabbet” filminin Roma'daki ilk gösteriminde Burak Yamantürk oyunculuğuyla övgü aldı.

Burak Yamantürk’ün filmi eşi Özge Özpirinçci’yi ağlattı

Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı Ferzan Özpetek’in “İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet” filminin ilk gösterimi Roma’da yapıldı.

Özpetek’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Burak Yamantürk oyunculuğu ile büyük övgü aldı. Gösterim sonrası Özpetek’in yeni filmi Nuovo Olimpo’nun başrol oyuncusu Andrea Di Luigi ile de bir araya gelen yakışıklı oyuncu, Türkiye’den oyuncu arkadaşı Kubilay Aka ive Ferzan Özpetek ile de objektife poz verdi.

Roma‘daki gösterimde eşine eşlik eden Özge Özpirinçci filmi izlediğinde gözyaşlarını tutamadığını açıkladı ve kendisine mendil eden kadına teşekkür etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinde Selin Şekerci’nin gençliğine Mimar Sinan’lı yetenek hayat verecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir